DSC_4249

Feedback Forsåker

Forsåker vattenstämpel

Oss grannar emellan

Feedback Forsåker är namnet på vårt pågående dialogarbete. Syftet är att du ska få mer kunskap om vad som händer i projektet samt att vi tillsammans kan vara kloka i de delar som går att påverka. Dagligen jobbar flera duktiga personer med att förverkliga planerna, men en viktig del i arbetet är även att göra dig som närboende delaktig. Vi har därför under åren anordnat Forsåkerträffar för att uppdatera om vad som händer i processen. Det har också gett en möjlighet att träffa oss personligen för att ställa frågor.

Nyhetsbrev

Vill du du följa processen och få inbjudningar till träffar och evenemang. Skriv upp dig i vårt nyhetsbrev.

Håll dig uppdaterad

Håll koll på pågående arbeten, de senaste nyheterna och svar på vanligaste frågorna om Forsåker. Klicka på länkarna nedan för att komma vidare.

Vi ställer inte in, utan ställer om Forsåkerträffarna…

Vi tycker det är härligt att träffas, det personliga mötet är svårslaget. Men med hänsyn till omständigheterna och rekommendationerna runt Coronavirusets spridning, är det en självklarhet för oss att avvakta med årets Forsåkerträffar. Vi ställer inte in, utan vi ställer om och arbetar nu för kunna att erbjuda ett digitalt mötesforum.

DSC_0487_webb

En ny plats för bättre dialog

Den första renoveringen av de historiska byggnaderna i Forsåker har färdigställts. Mölndala Fastighets AB som tidigare har suttit inne i Forsåker-området har nu flyttat upp till den nya-gamla byggnaden. Här skapas en plats med förutsättningar för bättre dialog med dig som är intresserad av Forsåker.

Du hittar oss på Kvarnbygatan 4.

Kvarnbygatan 4_webb
Kontakta oss

Är det något du undrar över eller har synpunkter på kan du alltid mejla våra kommunikatörer

© Emmy Jonsson

Frida Nilsson

Kommunikatör

© Emmy Jonsson

Andreas Petersson

Digital kommunikatör