Forsåker

2018 Apr 26

Handla närproducerat i Forsåker

REKO-ringar finns på flera ställen runt om i landet och är ett initiativ för privatpersoner som vill handla närproducerat direkt av bonden. Under våren har REKO-ring Mölndal och Mölndals stad samarbetat kring uppstarten, första utlämningstillfället var den 13 juni i Forsåker sen fortsätter det varannan onsdag. REKO-ringen består av en grupp på Facebook där både säljare och köpare är med. Säljarna är småskaliga lokala producenter och de lägger ut vilka produkter som gå att köpa.
Läs mer
2018 Apr 25

Viktigt nästa steg i utvecklingen av Forsåker

180425_temabild-forsaker-industrikarnanMed 6000 nya invånare och 3000–5000 arbetsplatser utgör Forsåker det största stadsutvecklingsprojektet i Mölndals historia. Det kommunala bolaget MölnDala Fastighets AB presenterar idag, den 25 april, en utredning för Kommunstyrelsen. Utredningen föreslår en satsning på att utveckla de historiska industribyggnaderna utmed forsen till ett besöksmål och att Staden bidrar genom att etablerar flertalet verksamheter i området.
Läs mer
2018 Apr 25

Ny vepa på plats!

img_3847Nu äntligen har vi bytt ut vår vepa i fina färger. Forsåkers vepa hör till en av de största som satts upp i Västsverige och kommer med sin belysning skapa intresse för den nya stadsdelen dygnet runt. Den är hela 60 meter lång och 4,5 meter bred och är placerad på Colorithallen ut mot E6:an så över 100 000 bilister får se den varje dag.
Läs mer
2018 Feb 16

Forsåker toppar listan!

forsaker_vision Vi är glada att fler än vi tycker att utvecklingen av den nya stasdelen Forsåker är intressant och spännande. Vi har nämligen blivit utsedda till "Sveriges hetaste byggprojekt" av Sverige Bygger, vilket vi är mycket stolta över!
Läs mer
2018 Feb 05

Vad har hänt under 2017?

forsa%cc%8aker_kontrast_forsvatten_kontrastHoppas ni fått en bra start på nya året! Vi i Forsåker tycker att året 2017 har gått i rasande fart. Det har hänt en hel del spännande saker både i och runtomkring projektet som vi gärna vill berätta mer om...
Läs mer
SIDA 5 AV 17 << Första << ... 3 4 5 6 7 ... >> Sista >>