Forsåker

2018 Feb 16

Forsåker toppar listan!

forsaker_vision Vi är glada att fler än vi tycker att utvecklingen av den nya stasdelen Forsåker är intressant och spännande. Vi har nämligen blivit utsedda till "Sveriges hetaste byggprojekt" av Sverige Bygger, vilket vi är mycket stolta över!
Läs mer
2018 Feb 05

Vad har hänt under 2017?

forsa%cc%8aker_kontrast_forsvatten_kontrastHoppas ni fått en bra start på nya året! Vi i Forsåker tycker att året 2017 har gått i rasande fart. Det har hänt en hel del spännande saker både i och runtomkring projektet som vi gärna vill berätta mer om...
Läs mer
2017 Dec 20

Tack för din Feedback!

godis Med godis och goda grannar, presentationer och promenader, samtal och synpunkter genomfördes Feedback Forsåker i slutet av oktober. Vi riktar ett stort tack till alla er som besökte oss! Nu blickar vi fram mot nästa tillfälle, mer information kring när och hur återkommer vi med under 2018. Tills dess - följ gärna vårt arbete i vårt nyhetsbrev. Vi ses!
Läs mer
2017 Dec 20

Bruksmarmeladen är klar!

marmelad Ni har väl inte missat att vår Bruksmarmelad är klar! Gunnebo Kaffehus & Krog har kokat den på äpplen från Forsåkers parker på klassiskt hantverksmanér i kopparpanna under kort tid för att bevara äppelsmaken från alla sorter. Man har kokat max två kg äpplen åt gången och självklart innehåller den inga konserveringsmedel. Vill du också ha ett exemplar så finns den till försäljning i begränsad upplaga hos Gunnebo. Smaklig spis!
Läs mer
2017 Nov 14

Vi gillar när andra gillar oss...

forsa%cc%8aker_kontrast_forsvatten_byggnadNär Sverige Bygger listade Sveriges hetaste byggprojekt tidigare i år hamnade Forsåker högst upp på prispallen. Det är vi så klart väldigt stolta över. Läs mer om detta här i GP.
Läs mer
SIDA 5 AV 16 << Första << ... 3 4 5 6 7 ... >> Sista >>