Forsåker

2017 Dec 20

Tack för din Feedback!

godis Med godis och goda grannar, presentationer och promenader, samtal och synpunkter genomfördes Feedback Forsåker i slutet av oktober. Vi riktar ett stort tack till alla er som besökte oss! Nu blickar vi fram mot nästa tillfälle, mer information kring när och hur återkommer vi med under 2018. Tills dess - följ gärna vårt arbete i vårt nyhetsbrev. Vi ses!
Läs mer
2017 Dec 20

Bruksmarmeladen är klar!

marmelad Ni har väl inte missat att vår Bruksmarmelad är klar! Gunnebo Kaffehus & Krog har kokat den på äpplen från Forsåkers parker på klassiskt hantverksmanér i kopparpanna under kort tid för att bevara äppelsmaken från alla sorter. Man har kokat max två kg äpplen åt gången och självklart innehåller den inga konserveringsmedel. Vill du också ha ett exemplar så finns den till försäljning i begränsad upplaga hos Gunnebo. Smaklig spis!
Läs mer
2017 Nov 14

Vi gillar när andra gillar oss...

forsa%cc%8aker_kontrast_forsvatten_byggnadNär Sverige Bygger listade Sveriges hetaste byggprojekt tidigare i år hamnade Forsåker högst upp på prispallen. Det är vi så klart väldigt stolta över. Läs mer om detta här i GP.
Läs mer
2017 Oct 18

Drive-in-bio på Forsåker!

dd8e1032-8421-440f-aa5f-63e922837df7 Det är med stolthet vi på Forsåker bjuder in till drive-in-bio på området, tillsammans med Film i Väst den 28 oktober kl. 17:00 – 20:30. Filmen som visas är den prisbelönta dramakomedin En man som heter Ove, med Rolf Lassgård i huvudrollen. Dessutom kommer vi att värma upp med vår egen kortfilm om den kommande stadsdelen. På plats kommer det att finnas varmkorv, Festis, muffins, popcorn och inte minst Ahlgrens bilar till salu! Drive-in-bion är helt gratis men det är först till kvarn som gäller. Vi har plats för 180 bilar, så kom i god tid, ta det lugnt och visa hänsyn till dina medtrafikanter. Här kan du läsa mer om evenemanget  
Läs mer
2017 Oct 05

Hallå där...

bjorn1 I vår serie "Hallå där" får du lära känna oss som arbetar med projektet Forsåker lite bättre! Här kan du läsa om Björn Marklund, stadsbyggnadschef i Mölndals Stad.
Läs mer
SIDA 5 AV 16 << Första << ... 3 4 5 6 7 ... >> Sista >>