Forsåker

2019 Feb 14

Byggnaden fylls med modern dans

Forsåker har en speciell dragningskraft som lockar kreativa människor till området. Men vad är det som gör att kultur och de mystiska industribyggnaderna blir en så bra kombination? Kanske är det platsens rustika karaktär och industriella känsla som framhäver konsten. Det var i alla fall en av anledningarna till att Marco Wihlborg, som är professionell dansare, och hans team ville skapa en en magisk dansvideo här.
Läs mer
2019 Feb 05

"Hattrick" för Forsåker

För tredje året i rad har Forsåker blivit utsedd till det hetaste byggprojektet i Sverige. Den nya stadsdelen toppar listan över de mest punktbevakade projekten enligt Sverige Bygger som bevakas av flera intressenter. Forsåker är ett av Västsveriges största stadsutvecklingsprojekt med flera unika kvaliteter, enbart 8 minuter från centrala Göteborg.
Läs mer
2018 Nov 08

Mölndala förvärvar ytterligare en fastighet i Forsåker

Sista pusselbiten i markförvärven kopplade till utvecklingen av Forsåker, ett av Västsveriges största stadsutvecklingsprojekt om 24 HA, är nu lagd. I slutet av oktober fick Mölndala Fastighets AB tillträde till Frälsningsarméns fastighet på Kvarnbygatan i Mölndal, vilket ger förutsättningar för den fortsatta utvecklingen av Forsåker.
Läs mer
2018 Nov 05

Forsåker utökar teamet med en driven projektutvecklare

Från och med den 1 oktober startade Jenny Tonning sin tjänst som projektutvecklare på Mölndala Fastigets AB. Hon har tidigare erfarenheter från byggbranschen och har i olika roller arbetat med projektledning samt process-och verksamhetsutveckling. Nu är hon redo att ta sig an nya utmaningar och kommer blir en stor tillgång för projektet Forsåker.
Läs mer
2018 Nov 01

Veidekke tecknar avsiktsförklaring för nytt regionkontor i Forsåker

Det kommunala fastighetsbolaget Mölndala Fastighets AB och Veidekke Bostad har tecknat en avsiktsförklaring avseende en kontorsbyggrätt i Forsåker. Det nya regionkontoret för Veidekke blir ca 10 000 kvm och kommer även att ha plats för andra hyresgäster. Målsättningen är att så snart som möjligt efter att detaljplanen för området vinner laga kraft byggstarta projektet, vilket beräknas kunna ske under första kvartalet 2020.
Läs mer
SIDA 2 AV 16 << Första << 1 2 3 4 5 ... >> Sista >>