Forsåker

2019 May 16

Nu tar Mölndala ett krafttag inför genomförandefas

  Mölndala Fastighets AB befinner sig i en expansiv fas när byggnationen av bostäder, arbetsplatser, infrastruktur och omvandling av flera unika industribyggnader närmar sig ett genomförande. Inför detta spännande skede har bolaget gjort en organisationssatsning genom att öka antalet anställda från sju till elva personer under våren.
Läs mer
2019 May 06

Grönt ljus för ombyggnation av Mölndalsån i Forsåker

Förslaget om att bygga om Mölndalsån i Forsåker har nu godkänts av Mark- och miljödomstolen. Ett positivt beslut för hela området som bland annat kommer innebära goda förutsättningar för att tillgodose natur- och djurliv.
Läs mer
2019 Feb 21

Då avgörs miljödomen för Forsåker

Mellan den 19-20 februari var Mark – och miljödomstolen i Mölndal och genomförde huvudförhandling gällande miljödom i Forsåker. Besked om dom kommer i slutet av april 2019.
Läs mer
2019 Feb 14

Byggnaden fylls med modern dans

Forsåker har en speciell dragningskraft som lockar kreativa människor till området. Men vad är det som gör att kultur och de mystiska industribyggnaderna blir en så bra kombination? Kanske är det platsens rustika karaktär och industriella känsla som framhäver konsten. Det var i alla fall en av anledningarna till att Marco Wihlborg, som är professionell dansare, och hans team ville skapa en en magisk dansvideo här.
Läs mer
2019 Feb 05

"Hattrick" för Forsåker

För tredje året i rad har Forsåker blivit utsedd till det hetaste byggprojektet i Sverige. Den nya stadsdelen toppar listan över de mest punktbevakade projekten enligt Sverige Bygger som bevakas av flera intressenter. Forsåker är ett av Västsveriges största stadsutvecklingsprojekt med flera unika kvaliteter, enbart 8 minuter från centrala Göteborg.
Läs mer
SIDA 2 AV 17 << Första << 1 2 3 4 5 ... >> Sista >>