Forsåker

2019 Jun 26

Reportage: Anna om Stenladans café & butik

Sommaren står runt hörnet och dagarna är evigt ljusa. När vi går förbi Stenladans Café brukar vi se människor som förenas i glädje över en fika. Den ruffa miljön är en del av charmen men även en anledning till att caféet kommer upphöra efter sommaren. Vi passade på att ta en pratstund med Anna som berättar om planerna inför sommaren och hösten.
Läs mer
2019 Jun 04

Snart ses vi!

Vi tycker det är härligt att träffas, det personliga mötet är svårslaget. I mans hade vi möjlighet att få äta kvällsmat med ett gäng personer som alla bor i området runt Forsåker. Under kvällen fick vi höra hur tankarna och funderingarna går kring projektet. Tillsammans lyfte vi fördelar och farhågor kring projektet samt hur vi ska arbeta för att involvera och informera närboende. Vi fick bra samtal och värdefull input som ligger till grund till Feedback Forsåker, vårt dialogarbete. Under hösten så bjuder vi in till Forsåkerträffar, se datum här!
Läs mer
2019 May 16

Nu tar Mölndala ett krafttag inför genomförandefas

  Mölndala Fastighets AB befinner sig i en expansiv fas när byggnationen av bostäder, arbetsplatser, infrastruktur och omvandling av flera unika industribyggnader närmar sig ett genomförande. Inför detta spännande skede har bolaget gjort en organisationssatsning genom att öka antalet anställda från sju till elva personer under våren.
Läs mer
2019 May 06

Grönt ljus för ombyggnation av Mölndalsån i Forsåker

Förslaget om att bygga om Mölndalsån i Forsåker har nu godkänts av Mark- och miljödomstolen. Ett positivt beslut för hela området som bland annat kommer innebära goda förutsättningar för att tillgodose natur- och djurliv.
Läs mer
2019 Feb 21

Då avgörs miljödomen för Forsåker

Mellan den 19-20 februari var Mark – och miljödomstolen i Mölndal och genomförde huvudförhandling gällande miljödom i Forsåker. Besked om dom kommer i slutet av april 2019.
Läs mer
SIDA 1 AV 16 << Första 1 2 3 4 5 ... >> Sista >>