Vi som bygger

Utvecklingen och planeringen av Forsåker leds av det kommunala bolaget MölnDala Fastighets AB. Tillsammans med Aspelin RammByggVestaPeabTrollängenVeidekke och Wallenstam utgör man det konsortium som ska skapa en helt ny stadsdel som binder samman Mölndals stadskärna. I nära samarbete med Mölndals Stad ska Forsåker utvecklas till en av Västsveriges mest moderna stadsdelar och bidra till den dynamiska utvecklingen av Mölndal.

 

ViBygger_2_rader

 

 

Kontakt

Namn
E-post
Meddelande

MÖLNDALA FASTIGHETS AB PRIVATVÄGEN 1 431 82 MÖLNDAL

INFO@MOLNDALA.COM

Hälsa på

Även om inte Forsåker är öppet för allmänheten under byggtiden är du välkommen att möta oss som jobbar med projektet! I Forsåker Workspace arrangerar vi öppet hus, Forsåkerträffar och andra aktiviteter med jämna mellanrum. Läs mer om dialogkonceptet Feedback Forsåker för att få reda på nästa tillfälle att hälsa på oss! Du kan också få löpande information via vårt nyhetsbrev och vår Facebooksida.

 

 

Spännande men farligt.
Forsåker har under flera år stått tomt, vilket har lockat obehöriga personer att ta sig in i området. Forsåker är i dagsläget ett farligt arbetsområde och de gamla industribyggnaderna är i mycket dåligt skick där rasrisken är stor. På ett flertal ställen finns det även djupa hål i marken och lösa föremål som kan skada. För oss som arbetar med Forsåker är säkerhet av högsta prioritet. Vi har tydliga säkerhetsrutiner i vår verksamhet och därför är området avspärrat och förbjudet att tillträda utan tillstånd.

 

Trots detta tar sig obehöriga personer in i området under kvällar och helger, då vår verksamhet har stängt. Vi vill uppmana dig att berätta för närstående kring riskerna, framförallt för barn och ungdomar. Olyckan är så lätt framme och vi bedömer att det kan innebära livsfara att vara i området.

 

 

Vaktbolag.
Forsåker är avspärrat med stängsel för att hindra obehöriga från att ta sig in. För att öka säkerheten ytterligare har vi anlitat ett vaktbolag som utför regelbunden översyn av området.

 

 

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att hålla dig underrättad med allt som rör Forsåkers utveckling. Genom nyhetsbrevet får du ta del av aktuell status, historisk kuriosa, möta oss som jobbar med projektet och mycket mer.


Pressrum

Här kan du ladda ner pressklipp, artiklar och bildmaterial. Sprid och citera gärna, men ange källan, tack.

 

Till Mynewsdesk

Intresseanmälan

Den nya stadsdelen Forsåker kommer att rymma upp till 3000 bostäder, tusentals arbetsplatser samt lokaler för handel, utbildning och kultur. Uthyrning och försäljning kommer att skötas av respektive byggherre. Där kan du genom att klicka på loggorna nedan visa ett allmänt intresse eller ta del av information.

 

aspelin

 

bygg-vesta

 

peab

 

trollangen

 

logo-veidekke

 

wallenstam

Önskad storlek på lägenhet:

Tack för din anmälan!

Anmälan är inte på något sätt bindande.

Intresserad av
Storlek

Tack för din anmälan!

Anmälan är inte på något sätt bindande.