DSC_4249

Feedback Forsåker

Forsåker vattenstämpel

Oss grannar emellan

Feedback Forsåker är namnet på vårt pågående dialogarbete tillsammans med dig som vill hjälpa oss att forma den framtida stadsdelen. Syftet med Feedback Forsåker är att öka delaktigheten och tydliggöra den formella processen för allmänhet, politiker och andra intressegrupper.

Vi har många år framför oss att göra Forsåker till en trivsam stadsdel att bo i, arbeta i och besöka. Dagligen jobbar flera duktiga personer med att förverkliga planerna, men en viktig del i arbetet är även att göra dig delaktig. Vi vill att du ska få mer kunskap om vad som händer samt att vi tillsammans kan vara kloka i de delar som går att påverka.

Håll utkik här på vår hemsida när Forsåkerträffarna för 2020 kommer att anordnas! Under tiden är du välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev

Vill du du följa processen och få inbjudningar till träffar och evenemang. Skriv upp dig i vårt nyhetsbrev.

Håll dig uppdaterad

Håll koll på pågående arbeten, de senaste nyheterna och svar på vanligaste frågorna om Forsåker. Klicka på länkarna nedan för att komma vidare.

En ny plats för bättre dialog

Den första renoveringen av de historiska byggnaderna i Forsåker har färdigställts. Mölndala Fastighets AB som tidigare har suttit inne i Forsåker-området har nu flyttat upp till den nya-gamla byggnaden. Här skapas en plats med förutsättningar för bättre dialog med dig som är intresserad av Forsåker.

Du hittar oss på Kvarnbygatan 4.

Kvarnbygatan 4_webb
Kontakta oss

Är det något du undrar över eller har synpunkter på kan du alltid mejla våra kommunikatörer

© Emmy Jonsson

Frida Nilsson

Kommunikatör

© Emmy Jonsson

Andreas Petersson

Digital kommunikatör