Forsåker

Gör din intresseanmälan här!

4 Juni 2019

Snart ses vi!

Vi tycker det är härligt att träffas, det personliga mötet är svårslaget. I mans hade vi möjlighet att få äta kvällsmat med ett gäng personer som alla bor i området runt Forsåker. Under kvällen fick vi höra hur tankarna och funderingarna går kring projektet. Tillsammans lyfte vi fördelar och farhågor kring projektet samt hur vi ska arbeta för att involvera och informera närboende. Vi fick bra samtal och värdefull input som ligger till grund till Feedback Forsåker, vårt dialogarbete. Under hösten så bjuder vi in till Forsåkerträffar, se datum här!

” Det var väldigt uppskattat att träffas, spännande att som granne få komma med åsikter, feedback och bli involverad”

 

Vi har många år framför oss att göra Forsåker till en trivsam stadsdel att bo i, arbeta i och besöka. Dagligen jobbar flera duktiga personer med att förverkliga planerna och gör sitt bästa, men en viktig del i arbetet är även att göra dig delaktig. Vi vill att du ska få mer kunskap om vad som händer samt att vi tillsammans kan vara kloka i de delar som går att påverka.

Under året kommer vi bjuda in till Forsåkerträffar. Träffarna kommer att vara på kvällstid eller helger för att öka möjligheten för fler att komma. Vi vet att det bor flera barnfamiljer runtomkring så vi kommer självklart att ha barnaktiviteter för att underlätta för er. Forsåker träffarna inleds med en presentation om projektet, därefter kommer det finnas gott om tid att ställa frågor till oss som arbetar med projektet.

Vi ses väl va?

Ni är varmt välkomna att besöka våra Forsåkerträffar som hålls på Lilla Götafors, Götaforsliden 15 i Mölndal. Vi bjuder på välsmakande mat och dryck vid varje tillfälle.

26 september, 17.30-19.30

29 september,  12.00-14.30

24 oktober,  17.30-19.30

17 november,  12.00-14.30