Forsåker

Gör din intresseanmälan här!

8 September 2015

Välkommen till Forsåker Byggnad 14

 

.150907 Byggnad14

Nu har du chansen att besöka Forsåker Byggnad 14! Det gamla Pannhuset ska omvandlas till en nya arena för konst- och kultur och invigs med två utställningar; Nothing dissolve(s) to och Spår av ansikten. Utställningarna är en del av Göteborgs Internationella Konstbiennals satellitprogram GIBCA Extended och pågår mellan den 19 september – 25 oktober.

Vi vill hälsa dig välkommen att besöka Mölndals nya arena för konst – och kultur! Den 19 september öppnar Forsåker Byggnad 14 upp dörrarna och kommer under fem helger visa upp två karaktäristiska utställningar.

Nothing dissolve(s) to – Carmen Olsson, Dan Fröberg och Åsa Herrgård.
Ta del av installationer, bild, dans, performance och ljudkonst med utgångspunkt i områdets speciella historik och de berättelser som ligger dolda i det tidigare pappersbruket.

Spår av ansikten- Amalia Kenamets i samarbete med Kvarnbyns Handpappersbruk
Med hjälp av en teknik som kallas pulpspray gestaltar konstnären Amalia Kenamets poetiska och melankoliska ansikten som ger avtryck från en annan tid.

Se filmen hur konsten skapas här!

Vi vill gärna att du kommer!
Utställningarna pågår mellan den 19 september -25 oktober, lör-sön kl 14-17. För bokning, kontakta Mats Jansson på 0735-35 28 57 eller mats.jansson@molndal.se

Hur hittar jag hit?
Adress: Privatvägen 1, 431 82 Mölndal

För vägbeskrivning