Forsåker

2017 Jan 19

Det gamla vattenkraftverket

Den 18 januari publicerades en fin artikel i GP om det gamla vattenkraftverket på området. Vi har ambitioner om att dra igång det igen och då så småningom kunna försörja 3 000 lägenheter med hushållsel. Länk till artikeln
Läs mer
2016 Dec 20

Frosten ligger vackert vit

fb_nyhetsbrev_december-1 Frosten ligger vackert vit över Äppelparken och tomtarna har fullt upp på de gamla fabriksbyggnadernas loft. 2016 lider mot sitt slut och när vi blickar tillbaka kan vi konstatera att Forsåker tagit ett par riktigt stora kliv mot att bli en ny stadsdel i Mölndal. Vi har sjösatt dialogprogrammet Feedback Forsåker, avslutat rivningsarbetena och fått planprogrammet godkänt. Visst ja, vi har ju invigt en ny vacker promenadstig genom området också. De senaste månaderna har vi främst arbetat med förankring av och fortsatt arbete med detaljplan 1 – vad det innebär kommer ni att få veta mer om under 2017. Nu återstår för alla oss som arbetar med Forsåker att önska er en riktigt god jul och ett gott nytt år!
Läs mer
2016 Nov 03

Forsåker Nu och Då

bilder_b23_1400px I vår följetong Nu och Då tar vi dig med på en historisk resa och berättar om några av områdets karaktäristiska byggnader som kommer att bevaras och tas om hand i det nya Forsåker som nu växer fram.
Läs mer
2016 Oct 25

Hallå där...

  bilder_anders_700px I vår serie "Hallå där" får du lära känna oss som arbetar med projektet Forsåker lite bättre! Här kan du läsa om Anders Börjesson, VD på Trollängen Bostad AB som är ett av byggbolagen i konsortiet Forsåker.
Läs mer
2016 Oct 10

Möt vår nya VD

© Emmy Jonsson Från den 1 oktober är Bjarne Fjellanger ny VD för MölnDala Fastighets AB som leder byggkonsortiet Forsåker.
Läs mer
SIDA 5 AV 12 << Första << ... 3 4 5 6 7 ... >> Sista >>